פיתוח מזון
מחוץ לקופסה

גרודה היא מעבדה מתקדמת לפיתוח מזון, שמלווה את לקוחותיה משלב הרעיון ועד להשקת המוצר בשוק. אנחנו מתמחים בפיתוח קונספטים יוצאי דופן, שמתאימים לקהלי יעד מגוונים וליעדים תפעוליים וכלכליים שאפתניים.

מדע מדויק.
יצירתיות מבעבעת.
שילוב עם טעם.

אנחנו חיים בעידן מרתק, שבו תעשיית המזון מתאימה את עצמה לדור חדש של צרכנים. פיתוח מוצרים חדשים מצריך מיומנות טכנולוגית גבוהה והיכרות מעמיקה עם מדעי המזון, אבל זה לא מספיק. על מנת לפתח פתרונות שאף אחד אחר לא חשב עליהם, נדרש ניצוץ של יצירתיות. כאן אנחנו נכנסים לתמונה.

הגישה שלנו לפיתוח מזון מתרחקת באופן מודע מהמובן מאליו. מייסד המעבדה, שף לירן גרודה, התחיל את דרכו כשף במסעדות מובילות בישראל ובעולם. עם השנים, הבין לירן שהתשוקה האמיתית שלו נמצאת בתחום מחקר ופיתוח מזון, והוא עזב את עולם המסעדנות והקים מעבדת פיתוח בחיפה. כך נולדה גרודה.

במהרה, הצליחה גרודה להביא בשורה של ממש ללקוחותיה, שכוללים כמה מיצרניות המזון הגדולות בישראל. השילוב בין מדע מדויק לבין הרקע של לירן, אותו הוא מכנה בחיבה "קלאסיקה קולינרית" מאפשר לנו לפתח פתרונות תוך הישענות על חומרים גלם בלתי צפויים, טכניקות ייחודיות, כיווני מחשבה מפתיעים ועוד. אחד היתרונות הבולטים שלנו הוא שאנחנו שמים את הטעם במרכז הפיתוח, ומכניסים המון חדשנות בכל מה שקשור לטעמים, מרקמים וארומות.

שלבי העבודה שלנו

במהלך השנים, פיתחנו מאות מוצרים ברמות שונות של מורכבות, הן עבור מפעלי מזון קטנים והן עבור חברות עם פסי ייצור עצומים. אנחנו מלווים את השחקנים המובילים בתעשיית המזון בישראל ועובדים עם יצרנים רבים ברחבי העולם. במקביל, אנחנו מפתחים מתכונים עבור חברות פודטק חדשניות. כשמדובר בפיתוח מזון, השמיים הם הגבול. נשמח לסייע גם לכם.

פיתוח קונספט רעיוני

מחקר כדאיות. פיתוח ואימות קונספט. בדיקת היתכנות תפעולית וכלכלית.

תהליך

הקמת צוות מקצועי. איתור ספקים. טיוב תהליכי הייצור.

פיתוח

אפיון נוסחה קבועה למוצר החדש. פיתוח המוצר. בדיקות מעבדה להבטחת איכות.

נהלים

עמידה בדרישות מיוחדות ובתקנים רגולטוריים.

האנשים שלנו

צוות המומחים שלנו כולל מהנדסי מזון, קונדיטורים, שפים, תזונאים, מהנדסי מכונות, ואנשי מחקר, שנהנים לחקור חומרי גלם שונים ולחלוק את הידע הנרחב שצברו בענפי הקולינריה והטכנולוגיה. בזכותם, גרודה מוכרת בקרב יצרני המזון בתור החברה שמסוגלת להיענות לאתגרי המזון המורכבים ביותר, במינימום זמן.

לירן גרודה
שף מחקר ופיתוח, בעלים
אריה קרמר
מהנדס מזון - מנהל המעבדה
טל אושרוב
שף מחקר ופיתוח
סהר כהן
טכנולוג מזון
אור גולן
מנהל פיתוח עסקי
ניקולס מורנו
טכנולוג מזון
יהב בלייכר
ביוכימאי
אריה סרוגו
מהנדס תהליכים
מאיה איטקין
מחלקה משפטית
גילי שוורץ
מחלקת עיצוב
דורון גולשינר
טכנולוג מזון ומומחה באפייה

במהלך השנים, פיתחנו מאות מוצרים ברמות שונות של מורכבות, הן עבור מפעלי מזון קטנים והן עבור חברות עם פסי ייצור עצומים. אנחנו מלווים את השחקנים המובילים בתעשיית המזון בישראל ועובדים עם יצרנים רבים ברחבי העולם. במקביל, אנחנו מפתחים מתכונים עבור חברות פודטק חדשניות. כשמדובר בפיתוח מזון, השמיים הם הגבול.
נשמח לסייע גם לכם.

שנאפה מוצר
חדש ביחד?

לפרטים נוספים, צרו איתנו קשר עוד היום